Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мда, Капа е на път да излезе здрава кола.

Иначе нашите си имат разни приумици и слабости, но не мисля, че се чупят повече от повечето други автомобили. Особено ако отначало са поддържани както трябва.
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• също от голямо значение е и кой вандал е карал колата преди това / аз съм имал два голфа 2 и после 3 / късаха ми нервите - на алфата случих

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
        Мда, Капа е на път да излезе здрава кола.

Иначе нашите си имат разни приумици и слабости, но не мисля, че се чупят повече от повечето други автомобили. Особено ако отначало са поддържани както трябва.
        Ъхъ,като се има в предвид,че италианец ги е карал и,че дизелите са твърдо на над 500 хиляди....мисля,че горе-долу 164 си е кола,да го ...
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
          Ъхъ,като се има в предвид,че италианец ги е карал и,че дизелите са твърдо на над 500 хиляди....мисля,че горе-долу 164 си е кола,да го ...
          Абсолютно верно...
          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• ...иначе чичко Бош отвреме на време внася "разнообразие".
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

• Внася, определено. То са фарове, то са чистачки, то са мотроници, ГНП-та и прочие
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                Внася, определено. То са фарове, то са чистачки, то са мотроници, ГНП-та и прочие
                ... и прочие немски шитни...

Comment

• И не само чичо Бош .
                  А за талиянския ел. инджинер Тоци Бегали не сте ли чували ?
                  Аз 2 седмици се боря с подгряването на стъклата и днеска нещеш ли сами тръгнаха .
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                    И не само чичо Бош .
                    А за талиянския ел. инджинер Тоци Бегали не сте ли чували ?
                    Аз 2 седмици се боря с подгряването на стъклата и днеска нещеш ли сами тръгнаха .
                    Направо ми взе думите от устата. Аз днес псувах точно зарати ел.инсталацията, ама трябва да се отбележи, че проблема не е в колата, а в някакъв тъп,нещастен, фибан, прост алармаджия!Хубава кола, много добра аларма и един нещасник може да осере положението тотално!

От 2 дена спря да пали колата и се оказа, че кабела който е пуснат от алармата за да реже ГНП-то и да не могат да я откраднат се е протрил в една планка щото е решил да си спести малко изолирбанд или свинска опашка. За просто омотаните и окислили се вече кабели и размоталия се изолирбанд да не говориме.
                    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                    Opel Astra J
                    ex:
                    Alfa Romeo 164 2.5TD
                    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                      Малко друг смисъл имаше в думите ми ,но донякаде грешката е моя че не се изразих правилно.Евтините марки понякога могат да се окажат много по-качествени от прехвалените и скъпи.Личен сблъсък с носачи.Нека наистина да минем в общи ,че малко позацапахме.
                      Значи и двамата говориме за едно и също нещо.С този пример който ти дадах се потвърждават твойте думи. Купувам части на ниски цени, на не-много известна марка, а в същото време излизат качествени.
                      Last edited by Boby; d.m.y г., 10:49.
                      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Аз като съвестен Алфист малко отсъствам от форума поради занимания в друг голям БГ тракер където изсква доста работа.Та на въпроса скоро ми предстои смяната на радиаторчето на парното и ще има материал за гледане.Визирам Боби(мерси за снимките) ама като ги гледах хич не ми се видя да си е чак толкова лесно ама ще пробвам и това че предния път бях влазъл в един филм с това да свалям таблото.Боби пак отнесе почерпка...
                        Last edited by MILEN 76; d.m.y г., 18:48.
                        Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
                        166 2.4 JTD '02
                        164 2.5 TD '98 ex
                        Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

• Първоначално публикувано от MILEN 76 Покажи съобщение
                          Аз като съвестен Алфист малко отсъствам от форума поради занимания в друг голям БГ тракер където изсква доста работа.Та на въпроса скоро ми предстои смяната на радиаторчето на парното и ще има материал за гледане.Визирам Боби(мерси за снимките) ама като ги гледах хич не ми се видя да си е чак толкова лесно ама ще пробвам и това че предния път бях влазъл в един филм с това да свалям таблото.Боби пак отнесе почерпка...
                          Не е много трудно. Лошото е, че се разкачат 100 неща. Аз лично я закарах в Ехтрийма и там извадиха моторчето на парното. Но знаейки колко работа е - май ще взема да го сменя и тва радиаторче...
                          Всичко това стана от към мотора, не отвътре. Не знам как е по-лесно...
                          Last edited by VLADius; d.m.y г., 20:02.

Comment

• Я да пораздвижа малко раздела ,че замра.Тоя моя кораб почна да се лигави, спряха да работят пръскалките на предното стъкло викам свършила е течноста, сипвам течност а вместо да проработят те проработиха пръскалките на фаровете ,брее досега неса работили ,карам така няколко дена и изведнъж проработиха пръскалките на предното стъкло ма спряха тези на фаровете ,чудна работа.
                            EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                            Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                            Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• И да се похваля , с тези капли се оборудвах за лятото http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43093
                              EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                              Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                              Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

• 164

Коментирайте следния проблем: Имам чувството, че маслото ми мирише на бензин. Може да се лъжа, но ако наистина е така, как може да съм сигурен, щото мисля да сменя маслото (нищо че е само на 4-5 хиляди).

Comment

Working...
                                X